Hvem er vi

 

Key2license er et samarbejde mellem Lises Køreskole og Tanja Pihls Køreskole.

Vi står for kvalitet og bestræber os på en høj beståelsesprocent. 

Det betyder meget for både Tanja og jeg, at vores elever føler sig godt tilpas i både teorilokalet og i bilen. Der skal være tid og overskud til de spørgsmål DU har, for at din forståelse af den enkelte trafiksituation bliver optimal. Der vil i den forbindelse fremkomme kørelektioner indenfor normal skole/arbejdstid. Grundlaget for dette er ganske enkelt kravet til undervisningsplanen ifølge Loven, samt køreelevens færdigheder taget i betragtning.

Lise Skipper

Som Dine kørelærere, er det vores fornemmeste opgave, at du som elev føler dig godt udrustet, både til en teoretisk og en praktisk prøve. For det er først når din mavefornemmelse er rigtig, at du er klar til at bevæge dig i trafikken på egen hånd.

Jeg lægger stor vægt på at du bliver en god og ansvarsbevidst bilist, der færdes sikkert i trafikken. Det er ikke kun køreprøven det handler om, det handler om færdigheder til resten af livet.

Jeg blev uddannet kørelærer i november 2010 og har haft egen køreskole siden 2011.

Inden jeg tog uddannelsen til kørelærer, blev jeg i 2001 uddannet folkeskolelærer, og har arbejdet på en skole i Give fra 2001-2011.

Min baggrund som folkeskolelærer giver mig en pædagogisk og undervisningsmæssig erfaring, hvilket er en stor fordel for dig som køreelev.

Jeg kan rigtig godt lide at undervise og kan rigtig godt lide at køre bil. Ganske god kombination at have som kørelærer.

I 2020 tog jeg kørekort til lastbil og bus. Måske vil jeg på sigt læse til storvognskørelærer.

Privat bor jeg i Juelsminde med min kæreste, 2 bonusbørn og 2 hunde jeg går en del til konkurrence med.

Kontakt: mail: lisesks@gmail.com og telefon: 29 41 03 34

Tanja Pihl

Jeg blev færdiguddannet på Kørelærerfagskolen i Fredericia i november 2007. Siden har jeg arbejdet som kørelærer i både Fredericia, Kolding, Vejle – og ikke mindst i Horsens hvor jeg også bor.

Jeg er tidligere uddannet salgs -og lagerekspedient, og har desuden taget grundkursus i voksenpædagogik, hvilket jeg også bruger i min undervisning som kørelærer.

Udover kørekort til bil, har jeg også et fast samarbejde med Bygholm Landbrugsskole, hvor jeg varetager undervisningen af Deres traktorelever.

Som Din kørelærer, er det vores fornemmeste opgave, at du som elev føler dig godt udrustet, både til en teoretisk og en praktisk prøve. For det er først når din mavefornemmelse er rigtig, at du er klar til at bevæge dig i trafikken på egen hånd.

Kontakt: mail: tanjapihl@gmail.com og telefon: 22 36 69 99