Køreundervisningen begynder på lukket manøvrebane, derefter køres der på almindelig vej

Det er vigtig, at du føler dig tryg ved bilen og trafikken. Den føste lektion på vej er altid på landet, hvor du kan lære bilen at kende uden der er ret megen trafik. Færdselssituationernes sværhedsgrad øges gradvist gennem forløbet.

Køreundervisningenundervisningen er bygget op om en lektionsplan, hvor teori og kørsel følges ad. Du bliver undervist i både teori og praktik ca. hver uge. Du skal have minimum 16 lektioner på vej. En lektion er af 45 minutters varighed. De fleste gange kører vi dobbelt-lektioner altså 90 minutter.

Køreundervisningen forgår for det meste individuelt, men når vi skal køre motorvej, kan vi, hvis I er nogle stykker sammen, køre en længere tur.

Inden de sidste lektioner på vej, kommer du på køreteknisk anlæg, hvor du prøver forskellige situationer som f.eks. Katastrofeopbremsning, undvigemanøvrer samt kørsel på glat vej.

Køreprøven vil foregå i Horsens.

De fleste har brug for lidt ekstra kørelektioner end de obligatoriske. Jeg prioriterer, at du består første gang, og vil ikke sende dig til prøver før jeg mener du er klar til det.